Min base, mit hjem, mit hus...

Forsiden

Jeg har fundet ud af at min base betyder meget for mig. Jeg vil gerne have mit eget sted hvor jeg kan gå og gøre om det passer mig. Allerhelst vil jeg gerne have et sted på landet, men jeg har prøvet at haft en lille gård, og det er hårdt arbejde. Hvis jeg var rig, ville jeg måske købe en gård igen, og bygge nye bygninger... Hvis jeg var en rig mand...

Mit første hus byggede vi i 1997 i Bjerringbro, med udsigt ud over Gudenåen, inde midt fra "Flintstone" kvateret. Skønt hus. Men da min daværende svigerfar døde i 2000, overtog vi min kones fødehjem, se mere om det andet steds og det endte med at jeg i 2010 byggede hus i Kjellerup, dengang mit mellem mine børn og mit arbejde.

Her er ikke meget jord, ingen får, eller hyrdehund. Her er ikke engang plads til at en plænetraktor kan vende (måske et blomster bed eller to for meget...), men er er plads til min lille familie og en god udsigt over Tange å-dal. Det er ikke så roligt som på en gård, men nederst på vejen og i nyt hus, er kompromiet ok. Og jeg får nok ikke min storby pige med ret meget længer ud på landet lige nu.